Nastanitve

Soba Klara

Prikupna soba v modernem stilu. Soba meri 25 kv. metrov in je primerna za pare ali družine z 1 manjšim otrokom (dodatno ležišče na raztegljivem kavču).

Apartma Erazem

Očarljiv apartma v starinskem stilu. Apartma meri 30 kvadratnih metrov in je primeren za pare ali družine z 1 manjšim otrokom (dodatno ležišče na raztegljivem kavču).

Apartma z dvema sobama

Dve enoti v pritličju (soba Klara in apartma Erazem) lahko združimo in dobimo idealen apartma za dva para ali mlado družino na primer s starimi starši, ki želijo preživeti en teden skupaj v Julijskih Alpah.

Luksuzni apartma Mateja

Luksuzni apartma v alpskem stilu je bivša Titova soba. Posebnost apartmaja je bogato opremljena kuhinja ter velik jedilni prostor s krušno pečjo ter kavčem. Apartma je primeren za družine, dva para ali posamezne pare, ki želijo nekaj več.

Soba Mateja

Soba za štiri osebe, z lastno kopalnico in balkonom. Spalnica vsebuje zakonsko posteljo, pograd ter dnevni prostor z usnjenim kavčem, LCD televizorjem ter mini hladilnikom. Priprava obrokov je možna v skupnem kuhinjskem kotu Kitchenette.

Družinski apartma Tadej

Velik družinski apartma se nahaja v mansardi vile. Posebnost je v celoti vidno ohranjeno podstrešje iz leta 1939. Apartma meri 65 kv. metrov in je primeren za 4 osebe, dodatno za 2 osebi na izvlečnih ležiščih.

Alpska hišica

Prostostoječa lesena hiška ima zasnovo sodobnega glampinga. V notranjosti hišice je še manjši bivalni del s sanitarijami ter dve ležišči v nadstropju. Hiška meri 40 kv. metrov in je primerna za romantične pare.

Chalet

Prostostoječa lesena glamping hiška se nahaja tik ob gozdu posestva Vile Triglav. Hiška v svoji mali podobi združuje vse, kar gost potrebuje za nepozabne počitnice. Meri vsega 18 kvadratnih metrov in je primerna za romantične pare.